Kerhot

Koronatilanne on edelleen aktiivinen. Huom! Seuraa lehti ilmoittelua ja kotisivuja.

Yhdistyksen kerhopäivät ovat Keskiviikoisin klo 9.30 -15 Varikolla Teollisuustie 24 .

Kevätkauden v.2023 kerhot alkoivat 18.1

Ma 24.4 ja 8.5 Räikällä kerhotapaaminen.

Ke 17.5 Kerhon kevätkauden päättäjäiset.

Huomio !! Emme käy enään Kumukkeessa vähäisen käytön vuoksi.

Kerhossa on Miesten ja Naisten askartelua , pelataan erilaisia pelejä , seurustelua kahvittelun merkeissä ja kuunnellaan erilaisia luentoja ajankohtaisista aiheista . Tervetuloa mukaan kaikki kerhotoiminnasta kiinnostuneet eläkeläiset.

Opintokerho kerran kuukaudessa / tai tarpeen mukaan Varikolla .

Arja kertoo opintokerhokuulumisia . Jokainen keskiviikkokerhomme on jo itsestään "opintomatka" ihmisenä olemisen keskiöön . Terävöitämme tätä kokoontumistamme vielä epäsäännöllisesti n.1 h kestävien opintokerhojen merkeissä . Agendallamme ei koskaan ole uskonto tai puoluepolitiikka ja varsinaiset eri alojen asiantuntijat kutsumme kulloisenkin aiheen viimeisimmän tiedon ytimestä . Opintokerhojemme aiheiksi valikoituvat "ilmassa leijuvat" päivänpolttavat asiat . Nykyinen maailmanmeno suhteessa oman elämänkokemuksemme kerryttämään tietoon ja näkemykseen ovat usein ristiriidassa ja siinä riittää puitavaa . Sana on vapaa . Tulevaisuutemme ohjenuorana on vanha sanonta: ei ole tärkeää kuinka vanha olet , vaan se kuinka olet vanha . Olemme jokainen oman elämämme asiantuntijoita ja sankareita siitä lähdetään myöskin opintokerhossamme . Ryhmä on ollut hyvin suosittu ja vain pieni osa väestä on jäänyt sen ulkopuolelle kiireeliisimpiin hommiin .

Mainio pelimannimme Arvi . Vanha sanonta kuuluu: Kukaan ei ole korvaamaton . Jos meille Ylöjärven Eläkeläisten toiminnassa mukana oleville joku asiaa tuntematon päästää suustaan moisen väittämän , se tulee heti kumottua useammalta taholta . Paitsi keskiviikkokerhojemme sisältöä lauluryhmän vetämisineen , myös kaikkea muutakin toimintaamme ja yhdessäoloamme kannattelee Arvi Saarinen ja hänen haitarinsa . Mies ei tuo itseään esiin eikä kehuskele taidoillaan . Me vajaammallakin musikaallisuudella varustetut voimme ihan turvallisin mielin liittyä vaikkapa yhteislauluun ja saada itsellemme sen antaman hyvän . Arvi pitää kyllä sävelestä ja säestyksestä huolen . Tieteellisestikin tutkittuna musiikki eri mahdollisuuksineen on lääkkeen veroista . Tanssiminen ylläpitää mm. kehon tasapainoa . Sen kuunteleminen avaa tunnelukkoja ja saa sekä mielen, että jo eläkeikäänkin ehtineen ihmispolon maallisen tomumajan rentoutumaan. Antaen myöskin monenlaista muuta hyvää . Arvilla on usein parina Pertti Lehtinen viulunsa kanssa ja yhdessä he täydentävät toisiaan loistavasti . Lauluryhmään kaivataan lisää laulajia joten rohkeasti mukaan , harrastus vie mukanaan . Kiitos Arvi ! Olet meille korvaamaton .

Arvi ja Pertti.