Kerhot

Yhdistyksen kerhopäivät ovat Keskiviikkoisin klo 9-15 Varikolla Teollisuustie 24 ja Maanantaisin Vanhalla Räikällä klo 9-11 .

Kerhossa on Miesten ja Naisten askartelua , pelataan erilaisia pelejä , seurustelua kahvittelun merkeissä ja kuunnellaan erilaisia luentoja ajankohtaisista aiheista . Tervetuloa mukaan kaikki kerhotoiminnasta kiinnostuneet ihmiset.

Uinti ja Jumpat . Syyskausi alkaa 15.10 Tiuravuoren Kumukkeessa .

Opintokerho , kerran kuukaudessa / tai tarpeen mukaan . Seuraavassa Opintokerhon aikatauluja . Ke 2.10 klo 9.15-10.15 Varikolla .

Arja kertoo opintokerhokuulumisia . Jokainen keskiviikkokerhomme on jo itsestään "opintomatka" ihmisenä olemisen keskiöön . Terävöitämme tätä kokoontumistamme vielä epäsäännöllisesti n.1 h kestävien opintokerhojen merkeissä . Agendallamme ei koskaan ole uskonto tai puoluepolitiikka ja varsinaiset eri alojen asiantuntijat kutsumme kulloisenkin aiheen viimeisimmän tiedon ytimestä . Opintokerhojemme aiheiksi valikoituvat "ilmassa leijuvat" päivänpolttavat asiat . Nykyinen maailmanmeno suhteessa oman elämänkokemuksemme kerryttämään tietoon ja näkemykseen ovat usein ristiriidassa ja siinä riittää puitavaa . Sana on vapaa . Tulevaisuutemme ohjenuorana on vanha sanonta: ei ole tärkeää kuinka vanha olet , vaan se kuinka olet vanha . Olemme jokainen oman elämämme asiantuntijoita ja sankareita siitä lähdetään myöskin opintokerhossamme . Ryhmä on ollut hyvin suosittu ja vain pieni osa väestä on jäänyt sen ulkopuolelle kiireeliisimpiin hommiin .

Lauluryhmä harjoittelee keskiviikkoisin Arvi Saarisen johdolla .

Mainio pelimannimme Arvi . Vanha sanonta kuuluu: Kukaan ei ole korvaamaton . Jos meille Ylöjärven Eläkeläisten toiminnassa mukana oleville joku asiaa tuntematon päästää suustaan moisen väittämän , se tulee heti kumottua useammalta taholta . Paitsi keskiviikkokerhojemme sisältöä lauluryhmän vetämisineen , myös kaikkea muutakin toimintaamme ja yhdessäoloamme kannattelee Arvi Saarinen ja hänen haitarinsa . Mies ei tuo itseään esiin eikä kehuskele taidoillaan . Me vajaammallakin musikaallisuudella varustetut voimme ihan turvallisin mielin liittyä vaikkapa yhteislauluun ja saada itsellemme sen antaman hyvän . Arvi pitää kyllä sävelestä ja säestyksestä huolen . Tieteellisestikin tutkittuna musiikki eri mahdollisuuksineen on lääkkeen veroista . Tanssiminen ylläpitää mm. kehon tasapainoa . Sen kuunteleminen avaa tunnelukkoja ja saa sekä mielen, että jo eläkeikäänkin ehtineen ihmispolon maallisen tomumajan rentoutumaan. Antaen myöskin monenlaista muuta hyvää . Arvilla on usein parina Pertti Lehtinen viulunsa kanssa ja yhdessä he täydentävät toisiaan loistavasti . Lauluryhmään kaivataan lisää laulajia joten rohkeasti mukaan , harrastus vie mukanaan . Kiitos Arvi ! Olet meille korvaamaton .

Arvi ja Pertti.

Menot ja Tapahtumat

Ke 17.7 Retki Seitsemiseen. Lähtö Matkatien pysäkiltä klo 9.00 josta ajamme Linja-autolla Koveron perinnetilalle , joka on entinen kruununmetsätorppa . Sieltä jatkamme matkaa Kirkas Soljosille jossa ruokailu ja kahvittelu omilla eväillä , yhdistys tarjoaa makkarat. Retken omavastuuhinta 20€ .

Su 4.8 Nokian kesäteatteri Vuoksen Laulu .

26.8-31.8 Härmän kylpylä 5 vrk.Tiedustelut Anja puh. 0407196198

Ke 4.9 Kerhot alkavat klo 9.00 Varikolla. Tervetuloa entiset ja uudet jäsenet .

Ti 17.9 Vammalan kutsut . Ilmottaudu viim.8.9

Ma 30.9 Luentotilaisuus Elämänlaatua ikäihmisille , sydämmellistä asiaa . Tampereen pääkirjasto Metson luentosalissa Lehmus klo 10.00-13.00 . Väliaikakahvit , tilaisuus on maksuton ilm. 23.9 mennessä. Järj.Pirkanmaan Eläkeläispiiriyhdistysten neuvottelukunta.

Ti 8.10 Laulajaiset Hälläpirtillä Kyröskoskella . Ilmottaudu viim.25.9

Ti 15.10 Kuntosali/vesijumppa (ohjattu)alkaa Tiuravuoren Kumukkeessa.

Ke 23.10 Kerhoon tulee Juhani Haapaniemi Pirkanmaan pelastuslaitokselta klo 10 pitämään 1 h mittaisen ikäihmisten paloturvallisuuskoulutuksen .

Ke 6.11 Syyskokous klo11.00. Kahvitarjoilu klo10.30. Huom! Johtokunnan valmisteleva kokous klo 9.00

Ke 20.11 klo 10 Tulee kerhoon SPR :stä Pirjo Mattila antamaan meille Ensiaputietoa ja rohkeutta ikäihmisille .

Pe 22.11 Joulujuhla Koivupuistossa klo 16-22 Yhdistys maksaa linja-auton ruoka 32 € .

Pe 29.11 Tuurin ostoskeskus matka.

Ke 4.12 Eläkeläiset ry:n 60 v juhla Helsingissä Kulttuuritalolla.

Pe 6.12 Joulumyyjäiset Varikolla klo 12-14. Runsas käsityötarjonta ,vihtoja ym... Tervetuloa.

Ke 11.12 Puurojuhla.

Su 26.1 Nokian teatterissa Linnaisten kartanon vihreä kamari liput 21€ .


Seuraa muita menoja Ylöjärven Uutisten Me Nyt palstalta ja reissuvihkosta .