Kerhot

Koronatilanne on edelleen aktiivinen. Huom! Seuraa lehti-ilmoituksia ja kotisivuja.

Yhdistyksen kerhopäivä ovat keskiviikoisin klo 9.30 -15 Varikolla Teollisuustie 24 .


Huomio! Emme käy enää Kumukkeessa vähäisen käytön vuoksi.


Kerhossa on Miesten ja Naisten askartelua , pelataan erilaisia pelejä , seurustelua kahvittelun merkeissä ja kuunnellaan erilaisia luentoja ajankohtaisista aiheista . Tervetuloa mukaan kaikki kerhotoiminnasta kiinnostuneet eläkeläiset.

Opintokerho kerran kuukaudessa / tai tarpeen mukaan Varikolla .

Arja kertoo opintokerhokuulumisia . Jokainen keskiviikkokerhomme on jo itsestään "opintomatka" ihmisenä olemisen keskiöön . Terävöitämme tätä kokoontumistamme vielä epäsäännöllisesti n.1 h kestävien opintokerhojen merkeissä . Agendallamme ei koskaan ole uskonto tai puoluepolitiikka ja varsinaiset eri alojen asiantuntijat kutsumme kulloisenkin aiheen viimeisimmän tiedon ytimestä . Opintokerhojemme aiheiksi valikoituvat "ilmassa leijuvat" päivänpolttavat asiat . Nykyinen maailmanmeno suhteessa oman elämänkokemuksemme kerryttämään tietoon ja näkemykseen ovat usein ristiriidassa ja siinä riittää puitavaa . Sana on vapaa . Tulevaisuutemme ohjenuorana on vanha sanonta: ei ole tärkeää kuinka vanha olet , vaan se kuinka olet vanha . Olemme jokainen oman elämämme asiantuntijoita ja sankareita siitä lähdetään myöskin opintokerhossamme .

Mainio pelimannimme Arvi . Vanha sanonta kuuluu: Kukaan ei ole korvaamaton . Jos meille Ylöjärven Eläkeläisten toiminnassa mukana oleville joku asiaa tuntematon päästää suustaan moisen väittämän , se tulee heti kumottua useammalta taholta . Paitsi keskiviikkokerhojemme sisältöä lauluryhmän vetämisineen , myös kaikkea muutakin toimintaamme ja yhdessäoloamme kannattelee Arvi Saarinen ja hänen haitarinsa . Mies ei tuo itseään esiin eikä kehuskele taidoillaan . Me vajaammallakin musikaallisuudella varustetut voimme ihan turvallisin mielin liittyä vaikkapa yhteislauluun ja saada itsellemme sen antaman hyvän . Arvi pitää kyllä sävelestä ja säestyksestä huolen . Tieteellisestikin tutkittuna musiikki eri mahdollisuuksineen on lääkkeen veroista . Tanssiminen ylläpitää mm. kehon tasapainoa . Sen kuunteleminen avaa tunnelukkoja ja saa sekä mielen, että jo eläkeikäänkin ehtineen ihmispolon maallisen tomumajan rentoutumaan. Antaen myöskin monenlaista muuta hyvää . Arvilla on usein parina Pertti Lehtinen viulunsa kanssa ja yhdessä he täydentävät toisiaan loistavasti . Lauluryhmään kaivataan lisää laulajia joten rohkeasti mukaan , harrastus vie mukanaan . Kiitos Arvi ! Olet meille korvaamaton .

Arvi ja Pertti.