Tapahtuma kalenteri.

Varikko on suljettu koronaviirus pandemian vuoksi kunnes toisin ilmoitetaan , joten kaikki kerho ym...kokoontumisemme peruuntuvat . Johtokunta piti puheenjohtajan luona 6.5 kokouksen jossa todettiin vallitseva tilanne ja kaikki toiminta pidetään edelleen alasajettuna. Seuraavan kerran johtokunta kokoontuu näillänäkymin 5.8 klo 14.00 puheenjohtajan luona jossa käsitellään tilannetta uudestaan ja suunnitellaan jatkoa . Ikäihmisten tilanteen tekee hankalaksi se tosiasia että eläkeläisyhdistysten jäsenet ovat suurelta osin +70 ikäisiä joita valtiovallan taholta erityisesti "suojellaan", joten osallistumisemme erilaisiin tapahtumiin ja menoihin on tarkempaa kuin nuorempien . Yritetään pitää itsemme terveinä ja tuetaan toisiamme , aika tekee tehtävänsä ja vastoinkäymisistä selvitään .

Tiistaisin klo 16-18 ohjattu kuntosali ja vesijumppa Kumukkeessa on toistaiseksi peruttu Ylöjärven Kaupungin suosituksesta . Syynä koronavirus epidemian haitallisuus riskiryhmille.

Huomioi! Seuraa myös Ylöjärven Uutisten MeNyt palstaa jossa on tuoretta tietoa retkistä ja menoista.

Ylöjärven Eläkeläiset ry:n toimintasuunnitelma v.2020

Yleistä. Tulevana toimintavuotena on tarkoitus jatkaa yhteistyön kehittämistä muiden eläkeläisjärjestöjen sekä kunnan luottamushenkilöiden , Eläkeläiset ry:n ja Aluejärjestön kanssa . Tarvittaessa teemme aloitteita eläkeläisten etujen puolesta . Edesautamme eläkeläisten arkea monella tavalla . Käymme onnittelukäynneillä ja muutenkin tapaamassa järjestömme jäseniä .

Kokoustaminen. Pidämme kevät-ja syyskokoukset (vuosikokous).Johtokunta kokoontuu kerran kuukaudessa . Järjestämme ja osallistumme toisten järjestöjen kanssa yhteispalavereihin . Osallistumme Aluejärjestön ja Työvaliokunnan kokouksiin , joissa meillä on molemmissa mukana jäsen .

Koulutus. Järjestämme koulutusta jäsenillemme mm.Kuntorannassa . Keskiviikkokerhossamme vierailee eri alojen asiantuntijoita luennoimassa . Osallistumme Aluejärjestön koulutus-ja neuvottelupäiviin . Kokoonnumme Varikolla keskiviikkoisin , jossa myös lauluryhmämme harjoittelee . Räikän viihtyisissä tiloissa meillä on mahdollisuus kokoontua maanantaisin klo 9-11 . Räikällä lauluryhmämme harjoittelee,teemme käsitöitä,pelaamme korttia ja juttelemme . Pidämme myös opintokerhoa.

Näkyvyys. Ilmoitamme paikallislehdessä viikoittain toiminnastamme .Jaamme erilaisia mainosjulkaisuja järjestämistämme myyjäis-ja kirpputoritapahtumista. Pidämme kotisivuja ,joihin päivitetään ajan tasalla olevaa tietoa toiminnastamme. Pyrimme aktiivisesti hankkimaan uusia jäseniä yhdistykseemme .

Muuta. Osallistumme muiden eläkeläisjärjestöjen kutsuihin. Järjestämme jäsenillemme teatteri - ym. virkistysmatkoja .Käymme kylpylöissä mahdollisuuksien mukaan . Kuntoilemme Ylöjärven Kumukkeessa tiistaisin, kevät-ja syyskaudella. Kahden tunnin vuoroon sisältyy kuntosali ja vesijumppa , kummassakin on omat vetäjät . Lisäksi toiminta-avustuksen hakeminen ja sääntöjen mukainen edunvalvonta .