Tapahtuma kalenteri.

Tiistaisin klo 16-18 ohjattua kuntosali ja vesijumppaa Kumukkeessa.

Ke 19.2 klo 10.30 Palveluohjaaja Eija Moisio tulee kerhoomme puhumaan Maksukattoasiaa.

Digi/tietokonekerho . Jos sinulla on hankalaa asioida viranomaisiin tai pankkiasiointiin liittyvissä asioissa , niin tule vapaamuotoiseen kerhoon Pirkanmaan Eläkeläisten mukavaan joukkoon . Toimimme ryhmänä ja tuemme toisiamme ratkottaessa jokapäiväisiä käytännön ongelmia. Keskustelemme asioista toverillisesti ja luottamuksellisesti.

Tiedustelut Aarno Karjalainen puh.050 325 2997 tai s-postilla aarno.karjalainen@elisanet.fi Omaa tietokonetta ei välttämättä tarvita ,mutta ota mukaan ainakin puhelin ja laturi käytössä on wifi-yhteys . Mahdollisuus Tekstinkäsittely ,Taulukkolaskenta , Kirjanpito-ohjelma ja Kuvien siirto omalle koneelle ohjelmien peruskäytön harjoitteluun . Tapaamme Tampereen Eläkeläiset ry toimistolla , Näsilinnankatu 22 A 5.krs torstaisin klo 13.30 seuraavasti 20.2 27.2 5.3 12.3 19.3 Loppukeväästä sovitaan erikseen . Järjestää Eläkeläiset ry Pirkanmaan Aluejärjestö ry ja Tampereen Eläkeläiset ry.

Pe 21.2 klo 9.30 Varikolla tietokonekoulutusta .

Ke 4.3 klo 10 Hoivapalvelu Valkokullasta tullaan esittelemään heidän toimintaa ja kertomaan "Hoivaseteleistä".

To 19.3 Laulajaiset Kyröskoskella . Keittolounas ja kahvi 10€. Laulajaisiin mennään Linja-autolla , reittiaikataulu lähempänä tapahtumaa.

Ke 25.3 klo 11.00 Kevätkokous Varikolla . Kahvit klo 10.30 . Tervetuloa .


Huomioi! Seuraa myös Ylöjärven Uutisten MeNyt palstaa jossa on tuoretta tietoa retkistä ja menoista.

Ylöjärven Eläkeläiset ry:n toimintasuunnitelma v.2020

Yleistä. Tulevana toimintavuotena on tarkoitus jatkaa yhteistyön kehittämistä muiden eläkeläisjärjestöjen sekä kunnan luottamushenkilöiden , Eläkeläiset ry:n ja Aluejärjestön kanssa . Tarvittaessa teemme aloitteita eläkeläisten etujen puolesta . Edesautamme eläkeläisten arkea monella tavalla . Käymme onnittelukäynneillä ja muutenkin tapaamassa järjestömme jäseniä .

Kokoustaminen. Pidämme kevät-ja syyskokoukset (vuosikokous).Johtokunta kokoontuu kerran kuukaudessa . Järjestämme ja osallistumme toisten järjestöjen kanssa yhteispalavereihin . Osallistumme Aluejärjestön ja Työvaliokunnan kokouksiin , joissa meillä on molemmissa mukana jäsen .

Koulutus. Järjestämme koulutusta jäsenillemme mm.Kuntorannassa . Keskiviikkokerhossamme vierailee eri alojen asiantuntijoita luennoimassa . Osallistumme Aluejärjestön koulutus-ja neuvottelupäiviin . Kokoonnumme Varikolla keskiviikkoisin , jossa myös lauluryhmämme harjoittelee . Räikän viihtyisissä tiloissa meillä on mahdollisuus kokoontua maanantaisin klo 9-11 . Räikällä lauluryhmämme harjoittelee,teemme käsitöitä,pelaamme korttia ja juttelemme . Pidämme myös opintokerhoa.

Näkyvyys. Ilmoitamme paikallislehdessä viikoittain toiminnastamme .Jaamme erilaisia mainosjulkaisuja järjestämistämme myyjäis-ja kirpputoritapahtumista. Pidämme kotisivuja ,joihin päivitetään ajan tasalla olevaa tietoa toiminnastamme. Pyrimme aktiivisesti hankkimaan uusia jäseniä yhdistykseemme .

Muuta. Osallistumme muiden eläkeläisjärjestöjen kutsuihin. Järjestämme jäsenillemme teatteri - ym. virkistysmatkoja .Käymme kylpylöissä mahdollisuuksien mukaan . Kuntoilemme Ylöjärven Kumukkeessa tiistaisin, kevät-ja syyskaudella. Kahden tunnin vuoroon sisältyy kuntosali ja vesijumppa , kummassakin on omat vetäjät . Lisäksi toiminta-avustuksen hakeminen ja sääntöjen mukainen edunvalvonta .